Sponsoren van TAM

TAM wordt gesponsord door een aantal bedrijven. De bedrijven die dit doen zijn de volgende:

Promotex Promotex is een bedrijf dat producten en textiel verkoopt en dat ook bedrukt kan worden ter promotie. Je kan hier terecht voor relatiegeschenken, promotietextiel, custommade producten en kleding van Stanley en Stella. Ook kan je hier terecht voor het bedrukken van commissiekleding. Als TAMmer krijg je hier 10% korting. Mocht je dit willen doen, bel dan naar 050-5773636 onder vermelding van TAM.

Gaslicht.com Gaslicht.com is al jaren de trouwe hoofdsponsor van Gaslicht.com TAM Open. Het is de grootste en meest betrouwbare energievergelijker die energieprijzen van alle leveranciers helder laat zien. Bespaar honderderden euro's door via gaslicht.com naar een goedkopere energieleverancier over te stappen! Check hier hoe je dat kan doen!

Construction Fysiotherapie Groningen Binnen gezondheidsplein Damsterdiep is Construction Fysiotherapie gevestigd. Al sinds 2005 heeft de praktijk een goede naam opgebouwd in het begeleiden en revalideren van patiënten. Naast de sport fysiotherapie en manuele therapie, biedt de praktijk ook begeleiding van sporters op verschillende niveaus daar waar het gaat om het verbeteren van de fysieke mogelijkheden. Construction is al enige tijd een trouwe sponsor van de TAM. Heb jij interesse? Klik dan hier om naar de website te gaan. 

Plukon Food Group Ben jij de student die (bijna) klaar is voor een interessante afstudeeropdracht, een uitdagend traineeship of je eerste baan binnen een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie? Dan zoeken we jou!  Bij Plukon Food Group kun je rekenen op uitdagingen en neem jij je eigen verantwoordelijkheid. Werken bij Plukon Food Group betekent werken bij één van de grootste spelers in Europa op de markt van pluimveevlees. Ook leveren we kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners. Met onze aandacht vinden wij de baan die bij je past. Plukon Food Group geeft jou de kans om jezelf te ontwikkelen. Ontdek waar je goed in bent en groei in je specialisme. Je kunt rekenen op ondersteuning van onze kant. Kortom, niets staat je in de weg om een waardevolle professional te worden. Stuur snel je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@plukon.nl

De Branderij, Billie Jean Op de hoek van Poelestraat en Schuitendiep, waar vroeger de koffie voor zowel het Britse als het Nederlandse koningshuis gebrand werd, is tegenwoordig restaurant De Branderij te vinden. In het pand – de oude koffiebranderij van de firma H. Smith – is plek voor zo’n 140 eters, verdeeld over drie zalen en een gezellig terras. Buiten staat er snel een drankje voor je neus en is het heerlijk zitten in de zon; binnen, in het warme, gezellig ouderwetse interieur, krijg je smaakvolle gerechten van over de hele wereld voor je neus.

Belsimpel Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past.
Ga jij de uitdaging met ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl