Nieuws

ABN AMRO WTT

Praeses TAM
05 december 2019

Namens Passing Shot worden we donderdag 13 februari uitgenodigd om naar Rotterdam af te reizen voor het ABN AMRO world tennis tournament. 

Hoe ziet het programma er precies uit? Vanaf 17:30 uur is er een borrel op een speciaal voor ons ingerichte borrelplek in Ahoy. Het eerste drankje zal betaald worden door Ahoy, en er zal bittergarnituur worden uitgeserveerd. Ook zal er hier de mogelijkheid zijn om wat te eten op eigen kosten. Vervolgens zullen we vanaf 19:30 uur twee mooie avondwedstrijden bijwonen.
We zullen ervoor zorgen dat we met alle studenten bij elkaar zitten, zodat we op de tribune alvast een mooi feestje kunnen bouwen. Als de wedstrijden zijn afgelopen, nodigen we iedereen uit om mee te gaan naar een schitterend feest! 

Kaartjes zullen €35 per stuk kosten. Hierbij zit een wedstrijdticket, feestticket, en een drankje + bittergarnituur van Ahoy inbegrepen!

Opgeven kan t/m 8 december via de website

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpel